Samsonite
Valiză de călătorie cabină Dream Rider Marvel 28 l albastră

Noua colecție pentru copii Dream Rider a fost concepută pentru a distra copiii în mișcare și pentru a facilita călătoria părinților. Nu numai că se distrează cu ele, dar sunt și practice: copiii se pot juca cu valizele, le pot călări sau le pot trage în spatele lor. Potrivit pentru copii de la 3 la 8 ani.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P50599
Volum 28 l
Material Polipropilenă
Dimensiuni info icon 51 x 37 x 22 cm
Greutate 1.9 kg
Garanție 24 luni
Sexul Băieți
Mărime i S
Numărul de roți 4 roți
Tip troler Carcasă rigidă
Extensibilitatea trolerului Nu
Smart Sleeve Nu
Cabină Da

Descrierea produsului

Doriți să vă distrați copilul pe drum și în același timp să decideți unde să împachetați hainele și jucăriile necesare? Ia-i o servietă frumoasă din noua colecție Dream Rider pentru copii de la marca Samsonite.

Carcasa conține patru roți fixe, o încuietoare de înaltă calitate în două puncte, spațiu de depozitare cu curele elastice pentru a menține conținutul, un mâner superior pentru ridicare ușoară și o curea de umăr detașabilă pentru transportul ușor.

Este fabricat din polipropilenă, care se caracterizează prin durabilitate ridicată, suprafață ușor de spălat și greutate redusă.

Cu valiza Dream Rider, dezvolți capacitatea copilului tău de a fi responsabil pentru lucrurile materiale și, în plus, vor învăța să organizeze conținutul valizei lor, astfel încât să se simtă bine și independent. Poate să se joace cu servieta, să o călărească sau să o tragă în spatele său.


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Valiză de călătorie cabină Dream Rider Marvel 28 l