Despre noi

Din 1991, venim în întâmpinarea dumneavoastră atunci când alegeți genți, valize și trolere, care să fie potrivite nevoilor dvs. și a cerințelor exigente.

Am parcurs un drum lung de la micul chioșc de pe Podul Carol până la magazinul mare situat la o adresă exclusivă de pe strada Vodičkova.

De-a lungul anilor, am confirmat faptul că decența, disponibilitatea și accentul pus pe calitatea produselor și a serviciilor pe care le furnizăm sunt cheia satisfacției dvs. Abordarea noastră a fost apreciată și de președintele Václav Havel.

Alegem produse de primă clasă ale fabricilor tradiționale cehe și ale brandurilor mondiale. Suntem distribuitorul exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

Ori de câte ori aveți nevoie de sfaturi, suntem aici pentru dvs.

DELMAS.

 

 

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

97%
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.

Pentru satisfacția dvs. se ocupă

Marcela Mičková
Marcela Mičková
Serviciu asistență clienți
Marcela Mičková
David Ptáček
Proprietarul Delmas.cz