Parametrii
Număr produs P40280
Volum 26.5 l
Material Poliester
Dimensiuni info icon 28,5 x 44 x 24 cm
Greutate 0.5 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați, Băieți
Potrivite pentru Studenți
Mărime M
A4 Da

Descrierea produsului

Nu ratați acest rucsac elegant din colecția Urban Groove de la marca American Tourister, care vă va încânta cu elemente excelente de organizare și un aspect de camuflaj. 

În rucsac intră documente de format A4. Conține trei compartimente. Primul este organizator cu buzunare deschise pentru acte și alte lucruri de dimensiuni mici. Al doilea și al treilea servesc ca spații de depozitare pentru împachetarea ușoară a tuturor lucrurilor. De asemenea include un buzunar căptușit pentru laptop cu dimensiune de până la 15.6"(26 x 37,5 x 3,5 cm).

Veți aprecia și curelele de umăr reglabile, ergonomice, mânerul superior pentru prindere ușoară un buzunar din fleece pentru ochelari de soare și buzunar lateral de ex. pentru sticlă.

Rucsacul este fabricat din poliester, care este foarte rezistent, are greutate redusă și este ușor de spălat.

- buzunar pentru laptop cu dimensiune de până la 15,6”

- buzunar din fleece pentru ochelari de soare

- elemente excelente de organizare

 


Despre marcă American Tourister

Ofertă largă de genți și trolere certificate de la marca American Tourister, care excelează prin calitate, greutate redusă, design și în special prin prețul accesibil. Acest brand a fost introdus pe piață încă din 1933 și scopul lui este să producă valize ușoare, de calitate superioară, la un preț excelent pentru întreaga familie. Oferă atât trolere din material textil cât și cu carcasă rigidă în mai multe variante de culoare. Alegeți cele mai bune pentru călătoriile dvs. și lăsați-vă însoțiți de culoare. Marca American Tourister nu oferă doar trolere, ci și o varietate de genți de voiaj, rucsacuri sau genți pentru laptop.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Tourister American >>


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Bez problémů

Jan


Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Rucsac Urban Groove UG Sportive BP2 24G 26,5 l 15.6"