Parametrii
Număr produs P46670
Material Piele sintetică
Dimensiuni 29 x 34 x 13 cm
Greutate 0.54 kg
Garanție 24 luni
Sexul Femei
Mărime XS
Lungime mâner 30 cm
Lungimea maximă a curelei 85 cm
A4 Da
Buzunar cu fermoar 3 x
Buzunar deschis 1 x
Dimensiunea maximă a notebook-ului 10 ''

Descrierea produsului

Rucsac elegant pentru femei de Desigual. Adăugarea perfectă a orașului și a timpului liber. Rucsacul este confecționat din piele sintetică cu inscripții Desigual în relief. Curelele de umăr sunt reglabile la o lungime de 85 cm.
Pentru o manevrare mai ușoară, rucsacul este completat cu o buclă.

Rucsacul este completat cu un pandantiv metalic detașabil.

Compartimentul principal este închis în siguranță cu un fermoar. În interior există un compartiment deschis și un buzunar cu fermoar. Plasați în mod convenabil documentele A4 în rucsac. Compartimentele practice cu fermoar completează partea din față și spatele rucsacului.

 

 

 


Despre marcă Desigual

„Desigual este diferit”.

În 1984, la vârsta de 20 de ani, Thomas Mayer a visat că oamenii se vor îmbrăca diferit.

Chiar în acel an, a fost creat noul brandul original Desigual. Efortul acestui brand a fost de a crea haine care vor fi distractive, creative, originale și vor avea efecte pozitive. Inspirația a fost unicitatea fiecărei persoane și efortul de a se diferenția. Nu este vorba doar creația vestimentară, ci și de emoții. Totul a început în Barcelona, în Spania. Acum, acest brand este cunoscut în întreaga lume și foarte popular pentru originalitatea sa.

Alegeți dintre gențile, portofelele și eșarfele colorate Desigual și fiți diferite.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Desigual >>


Produse similare

Rucsac Rewind Natural 15 l Rucsac Rewind Natural 15 l Rucsac Rewind Natural 15 l Rucsac Rewind Natural 15 l

Rucsac Rewind Natural 15 l

Samsonite
407,68 lei
Vândut

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Rucsac pentru femei Colorama Nanaimo 19SAXPEE