Parametrii
Număr produs 85657
Material Piele
Dimensiuni info icon 9 x 10 x 2 cm
Greutate 0.08 kg
Garanție 24 luni
Sexul Femei
Mărime M
Compartiment pentru carduri 6 x
Compartiment pentru bancnote 2 x
Compartiment pentru monede 1 x
Alt compartiment 3 x

Descrierea produsului

Portofelul din piele Maitre, de culoare roșie, pentru damă este decorat în față cu inscripția "Maitre". Portofelul se închide cu o capsă. În interior oferă spațiu suficient pentru carduri și numerar. Compartimentul pentru bancnote este împărțit în două părți. Astfel, vă puteți organiza confortabil bancnotele.

           
În interior:

  • 1x buzunar pentru monede
  • 2x compartimente pentru bancnote
  • 9x buzunare pentru documente și carduri

Parametrii:

  • Dimensiuni: lățime 9 x înălțime 10 x grosime 2 cm
  • Material: piele

Despre marcă Maître

Marca Maître este sinonimul cu manopera de calitate a portofelelor și accesoriilor din piele. Această producție germană, care folosește cele mai fine piei, este recunoscută în întreaga lume. Produsele acestui brand au un design elegant care pune accentul pe protecția cardurilor. La gama de portofele, întâlnim un sistem popular de protecție RFID care împiedică scanarea ilegală a cardurilor. Nu trebuie să uităm nici de utilizarea sofisticată a interiorului, unde găsim o mulțime de buzunare pentru carduri, acte și chei. Alegeți din oferta noastră bogată.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Maître >>


Produse similare

Accesorii

Kožená klíčenka značky Maitre. Klíčenka z kůže uzavíratelná zipem.

Port chei de piele Sigwulf 4060001512

Maître
117,91 lei
În stoc

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

91%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Portofel mic de piele pentru damă 1398