Braun Büffel
Port card din piele Golf Secure

Port card pentru bărbați de la brandul german Braun Büffel.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs 86284
Culoare neagră
Material Piele
Dimensiuni 10,5 x 8 x 0,3 cm
Greutate 0.04 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați, Femei
Compartiment pentru carduri 6 x
Alt compartiment 1 x

Descrierea produsului

Acest port card din piele Braun Büffel este confecționat din piele de calitate superioară. În față este decorat cu logo-ul în formă de taur. Este ideal pentru documentele cele mai utilizate și, datorită mărimii sale, se potrivește în fiecare buzunar.

În interior:
6x compartimente pentru carduri
1x alte compartimente


Despre marcă Braun Büffel

Istoria mărcii Braun Büffel datează din 1887. În perioada aceea, Johann Braun, la vârsta de 26 de ani, a început să producă genți din piele, portofele și ghiozdane într-un atelier mic din Germania. De mai bine de 100 de ani, acest brand produce articole de calitate din piele și astfel a obținut o reputație perfectă la nivel mondial. În prezent sortimentele sunt mai variate și, pe lângă genți de piele și portofele, produc, de asemenea, genți de mână din piele pentru femei, curele, serviete pentru bărbați sau brelocuri. Lunga tradiție a acestui brand și răspunsurile de calitate vă oferă o garanție a calității și fiabilității acestor produse.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Braun Büffel >>VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

97%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Port card din piele Golf Secure