Calvin Klein
Geanta crossbody de damă Dressed up K60K605091 albastră deschisă

Geantă crossbody, mică și sofisticată, de la brandul Calvin Klein va completa cu bun gust ținuta de primăvară sau vară.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P43490
Material Poliuretan
Dimensiuni 18 x 10,5 x 3,5 cm
Greutate 0.34 kg
Garanție 24 luni
Mărime XS
Lungime mâner 19 cm
Lungimea maximă a curelei 126 cm
Buzunar cu fermoar 1 x

Descrierea produsului

Geantă crossbody de damă de la brandul Calvin Klein, cu un design elegant, este un accesoriu potrivit pentru ținuta de primăvară sau de vară. Geanta are design de lac cu detalii argintii.

În interior are un buzunar mic cu fermoar pentru articole mici. Geanta are pe lângă o curea detașabilă și o baretă care vă permite să o purtați ca și o geantă plic.

ATENȚIE: acest material este sensibil la transferul de culori. Nu expuneți geanta la suprafețele de la care se pot transfera culorile. A se depozita în husa anti praf furnizată.

 


Despre marcă Calvin Klein

Calvin Klein este unul dintre cei mai importanți designeri americani de modă. În 1968, împreună cu Barry Schwartz, au fondat compania de modă Calvin Klein. Ei creează și vând colecții de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și sunt specializați și în alte produse, cum ar fi genți de mână pentru femei, genți pentru bărbați sau portofele. Marca de modă Calvin Klein este renumită și comercializată în întreaga lume. În magazinul nostru online puteți alege dintre gențile de mână și portofele din piele sintetică, precum și dintre genți de piele și portofele din piele. Domnii pot alege de asemenea dintre gențile pentru bărbați ale acestui brand renumit.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Calvin Klein >>


Produse similare


VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Geanta crossbody de damă Dressed up K60K605091