Fraas
Eșarfă dreptunghiulară din lână pentru femei 638012 verde

Eșarfă de damă atemporală din lână cu motive abstracte de la marca Fraas.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P52513
Material Lână
Dimensiuni info icon 70 x 180 cm
Greutate 0.12 kg
Garanție 24 luni
Sexul Femei

Descrierea produsului

Eșarfa elegantă din lână pentru femei de la marca germană Fraas este cel mai mare accesoriu obligatoriu pentru sezonul viitor. Este foarte plăcut la atingere și cald. Nuanțele pastelate îți ajustează tinuta.

Eșarfa este suficient de mare pentru a evoca multe combinații.

Compoziție: 100% lână

Dimensiuni: 70 x 180 cm


Despre marcă Fraas

Marca de eșarfe de calitate FRAAS a fost înființată de Valentin Fraas în 1880 în orașul german Wüstenselbitz. Și în prezent sediul companiei este acolo, inclusiv meșteșugarii experimentați și fântâni speciale, adânci care oferă apă pentru producția impecabilă a acestor eșarfe de renume mondial.

Observați semnul ciulinului în sigla FRAAS. Nu este o coincidență . Această plantă rebelă este folosită la fabricarea eșarfelor ca "pieptene". Vârfurile uscate ale semințelor acestei plante sunt foarte bune pentru pieptănarea suprafeței țesăturii fără a deteriora fibrele sensibile. Procedura se numește tehnic "Wolfskamm" și practic este un instrument pentru realizarea unui cașmir perfect, moale și delicat.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii FRAAS >>

 

 


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

Accesorii

Portofel de dama Wavy SLG Portofel de dama Wavy SLG

Portofel de dama Wavy SLG

Samsonite
358,58 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
Portofel de piele pentru damă Maitre din colecția Leisel Deda. Portofelul Maitre are în interior spațiu suficient pentru carduri și numerar.
-25%

Portofel de piele pentru damă Leisel Deda 4060001564

Maître
237,19 lei   177,90 lei
În stoc

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

97%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Eșarfă dreptunghiulară din lână pentru femei 638012