Anekke

Sunt Anekke, vreau să fiu amintirea ta, nostalgia ta, acel moment frumos când începi să visezi. Am fost creată pentru a-ți aduce liniștea și pentru a te ajuta să descoperi sentimente frumoase precum dragostea și prietenia. Oamenii spun că am o influență romantică de sensibilitate și inocență care te va conduce în lumea magică a viselor. Mă descriu astfel: "Sunt iubitoare și misterioasă, ceea ce face pe toată lumea curioasă, cine sunt cu adevărat, de unde am venit și care este misterul meu". Misterul pe care îl vei descoperi tu...

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Anekke >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.