Parametrii
Număr produs 27544
Culoare maro
Material Piele
Dimensiuni 38 x 25 x 7 cm
Greutate 1 kg
Garanție 24 luni
Mărime L
Buzunar deschis 5 x
A4 Da
Sexul Bărbați

Descrierea produsului

Servieta elegantă pentru bărbați de la marca cehească Hajn va fi un accesoriu potrivit pentru ținuta business. Este confecționată din piele de vită de înaltă calitate, cu finisaj neted. Poate fi purtată în mână.

Servieta se închide cu o clapetă și o închidere clasică pentru servietă care poate fi blocată cu cheia atașată. În interiorul servietei este o căptușeală din bumbac cu sigla HAJN, într-o nuanță de culoare maro deschis.

Sub clapetă veți găsi 3 compartimente deschise. Al doilea este prevăzut cu două buzunare pentru cărți de vizită și bucle pentru instrumente de scris. Ultimul compartiment este prevăzut cu un buzunar pentru telefon sau obiecte mici. Puteți plasa confortabil în geantă documente în format A4.

 

- produs cehesc

- manoperă de calitate

- design elegant


Despre marcă Hajn

Tradiția se bazează în primul rând pe ani de experiență în prelucrarea pieilor. Toate produsele sunt originale.

Puteți cumpăra produsele acestui brand din magazinul nostru online. Alegeți din oferta de genți din piele pentru femei, portofele sau serviete din piele. Gama Hajn este foarte colorată, interesantă și originală.

Descoperiți oferta completă a mărcii Hajn >>


Program de loialitate DELMASÎnregistrași-vă aici
Pentru înregistrare veți primi 500 de puncte care pot fi aplicate imediat.

Produse similare

SNĚŽKA NÁCHOD, MAPĂ DE PIELE PENTRU BĂRBAȚI 2092 - GENȚI DIPLOMAT SNĚŽKA NÁCHOD, MAPĂ DE PIELE PENTRU BĂRBAȚI 2092 - GENȚI DIPLOMAT
Czech product

Mapă de piele pentru bărbați 2092

Sněžka Náchod
699,92 lei
În stoc

Ultima dată ați vizualizat

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

97%
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.

Servietă de piele pentru bărbați 1234014

De ce merită să devii un client fidel?

  • Discount permanent pentru clienții fideli
  • Posibilitatea de a colecta puncte pentru fiecare achiziție în magazinul online
  • 500 de puncte pentru înregistrare
  • Surpriză cu ocazia zilei de naștere
  • Informații despre noutăți, promoții și reduceri
  • Acces online la achiziții
  • Promoții numai pentru membrii programului

Colectează puncte și economisește până la 50%

Pentru fiecare achiziție câștigi puncte (1 leu = 5,6 punct) 1 punct are la achiziție o valoare de 3 bani. Punctele selectate pot fi aplicate la următoarea comandă cu reducere până la 50% din valoarea comenzii. Punctele colectate vor face astfel achiziția ta și mai ieftină.  Mai mult, punctele pot fi aplicate și la produsele cu reducere!

Ceva în plus pentru cei mai loiali clienți

Obții o reducere permanentă de 8% sau 12% pe bunurile care nu sunt la reducere!* Pentru a activa beneficiile cardului de clienți Delmas Silver, este suficient să faci cumpărături în valoare totală de 536 lei iar pentru cardul Delmas Gold în valoare de 2 679 lei.

 

  Silver Gold
Sumă achizițiilor peste 536 lei 2 679 lei
Discount permanent * 8% 12%

* nu se aplică mărfurilor cu reducere și brandurilor Rimowa