Sněžka Náchod
Servietă bărbătească din piele 4226 neagră

Servietă bărbătească din piele de la brandul Sněžka Náchod.

924,10 lei
554,46 lei
Vândut
Monitorizați schimbarea disponibilității

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs 21636
Material Piele
Dimensiuni info icon 36,5 x 27 x 6 cm
Greutate 0.9 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i L
Lungime mâner 19 cm
A4 Da
Buzunar cu fermoar 1 x
Buzunar deschis 3 x

Descrierea produsului

Servietă elegantă de mână, marca Sněžka. Servieta este confecționată din piele de foarte bună calitate. Poate fi purtată confortabil în mână.

Dispune de o clapă de închidere, clasică pentru serviete. Închizătoarea poate fi blocată cu cheia inclusă. Sub clapă găsiți două compartimente deschise. Compartimentul principal este completat de un buzunar cu fermoar și un buzunar deschis, pentru telefon sau obiecte mici. Spatele dispune de un buzunar care se poate închide cu magnet. În servietă încap comod documente în format A4.


Despre marcă Sněžka Náchod

„Producător tradițional și consacrat de articole de îmbrăcăminte din piele, Sněžka Náchod se poate mândri cu accesoriile cusute manual. Pentru realizarea produselor sunt folosite cele mai bune materiale.

Manopera de calitate este unul dintre principalele avantaje ale acestui brand de lux. Toate modelele tind după clasic, stilul și forma consacrată în timp . Produsele se adresează în special clienților rafinați care preferă raportul perfect între calitate, preț și design. Faceți-vă o bucurie cu o geantă de lux marca Sněžka Náchod.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Sněžka Náchod >>


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


DELMAS u mne dlouho patří mezi velmi seriozní obchody.

Jaroslav


Velice ochotný personál, paní se ochotně snažila napravit mou chybu. Skvělá komunikace.

Tereza


Pokaždé vše v pořádku, je možno se zeptat v obchodě na konkrétní výrobek, dobrá komunikace, vždy rádi poradí. Doprava i zabalení v pořádku.

Monika


objednala jsem si pánský pásek stejné značky i délky jako při předešlé koupi,ale tento byl o 3 cm kratší.

Pavlína


Vstřícné jednání, dodání obratem

Karel


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Servietă bărbătească din piele 4226