Samsonite
Rucsac pentru laptop 14,1'' Network 4 15,5 l albastră închisă

Rucsac modern pentru laptop cu diagonala de 14,1'' din gama îmbunătățită Network 4 de la brandul Samsonite, realizat din sticle PET reciclate

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P61968
Volum 15.5 l
Material RPET
Dimensiuni info icon 28 x 40,5 x 19 cm
Greutate 0.7 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i S
Smart Sleeve Da
A4 Da
Dimensiunea maximă a notebook-ului 14.1 ''

Descrierea produsului

Produsele sustenabile nu mai sunt de mult costisitoare sau de o calitate redusă. Noua colecție îmbunătățită Network 4 de la brandul Samsonite este o dovadă clară în acest sens. Convingeți-vă personal și încercați rucsacul modern pentru laptop cu diagonala de 14,1'' din această gamă.

Rucsacul este fabricat din poliester R-PET, un material reciclat. La fiecare model s-au folosit în medie 20 de sticle PET cu volumul de 0.5l. Rucsacul este lejer și plăcut.

Atât curelele cât și partea din spate sunt căptușite, pentru un confort maxim. Curelele sunt reglabile.

Interiorul este despărțit în două buzunare spațioase, închise cu fermoar. În primul buzunar puteți pune documente în format A4. Buzunarul din spate dispune de două compartimente, unul pentru un laptop cu diagonala de 14,1'' (34 x 24 x 2,4 cm) iar celălalt pentru o tabletă cu diagonala de 10,5'' (26,6 x 18,3 x 1,5 cm).

Pentru obiecte mici, folosiți buzunarele cu fermoar situate în partea din față.

Partea din spate dispune de o toartă pentru inserarea pe mânerul telescopic al valizei (smartsleeve).


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Velmi rychlé dodání zboží.

Jaroslava


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Rucsac pentru laptop 14,1'' Network 4 15,5 l