Samsonite
Geantă pentru laptop Network 4 15,6'' albastră închisă

Geantă modernă pentru laptop cu diagonala de 15,6'' din gama îmbunătățită Network 4 de la brandul Samsonite, realizată din sticle PET reciclate.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P61965
Volum 15.5 l
Material RPET
Dimensiuni info icon 42,5 x 30,5 x 11 cm
Greutate 0.7 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i L
Smart Sleeve Da
A4 Da
Dimensiunea maximă a notebook-ului 15.6 ''

Descrierea produsului

Produsele sustenabile nu mai sunt de mult costisitoare sau de o calitate redusă. Noua colecție îmbunătățită Network 4 de la brandul Samsonite este o dovadă clară în acest sens. Convingeți-vă personal și încercați geanta modernă pentru laptop cu diagonala de 15,6'' din această gamă.

Geanta este fabricată din poliester R-PET, un material reciclat. La fiecare model s-au folosit în medie 20 de sticle PET cu volumul de 0.5l. Geanta este lejeră și plăcută.

Geanta poate fi purtată în mână sau pe umăr. Dispune de o curea reglabilă detașabilă.

Compartimentul principal dispune de un fermoar care se deschide în ambele direcții. Înăuntru puteți pune documente în format A4, un laptop cu diagonala 15,6'' (37,5 x 25,9 x 2.8 cm) și o tabletă cu diagonala de 10,5'' (26,6 x 18,3 x 1,5 cm). Restul obiectelor se pot depozita în cele două buzunare cu fermoar situate în față.

Partea din spate dispune de o toartă pentru inserarea pe mânerul telescopic al valizei (smartsleeve).


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare

Geantă de mână din piele 5101 Geantă de mână din piele 5101
-40%
Czech product

Geantă de mână din piele 5101

Sněžka Náchod
988,88 lei   593,33 lei
În stoc

Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Bez problémů

Jan


Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Geantă pentru laptop Network 4 15,6''