Samsonite
Troler de călătorie cu carcasă dură Magnum Eco M 82 l verde

Troler mediu Magnum Eco, modern și ușor, cu garanție de sustenabilitate, brand Samsonite, cu încuietoare TSA, interior spațios și garanție de 5 ani

1 215,98 lei
956,18 lei
Vândut
Monitorizați schimbarea disponibilității

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P56735
Volum 82 l
Material Polipropilenă
Dimensiuni info icon 48 x 69 x 30 cm
Greutate 3.6 kg
Garanție 60 luni
Sexul Bărbați, Femei
Mărime M
Numărul de roți 4 roți
Tip troler Carcasă rigidă
Extensibilitatea trolerului Nu

Descrierea produsului

Vă prezentăm trolerele din inovatoarea colecție Magnum Eco, creată pentru acei călători care caută un partener de drum impozant, sigur și de maximă încredere. Carcasa trolerului Magnum Eco este fabricată în Europa folosind deșeuri de plastic reciclate post-consum. Acest troler încăpător, cu o combinație inegalabilă de durabilitate, lejeritate și siguranță într-un spațiu generos, este alegerea ideală pentru următoarea dumneavoastră călătorie.

Exteriorul trolerului mediu Magnum Eco este realizat din polipropilenă reciclată din cupe de iaurt și de înghețată. Suprafața este foarte rezistentă și robustă, trolerul fiind totodată extrem de ușor. Pentru căptușeală s-au folosit sticle PET reciclate.

Este echipat cu 4 roți duble rotative cu 360​​°, mâner telescopic, și mânere fixe sus și lateral. Plăcuța de identificare este integrată.

Dispune, desigur, și de o încuietoare TSA integrată cu trei cifre – ușor de utilizat și extrem de sigură.

Interiorul trolerului oferă un spațiu generos și bine gândit pentru tot ceea ce vă trebuie în călătorie. Descoperiți ingeniozitatea separatoarelor reglabile, precum și un buzunar încăpător cu fermoar.


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

spokojenost OK

Alena


Standartní postup: objednáte, zaplatíte a zboží přijde. :-) Tak, jak to má být. Bez prodlev.

Jaroslav


Skvělý obchod s kvalitním sortimentem, výborný servis

Petra


Obchod semnou komunikoval a rychlá dodávka objednaného zboží.

Dušan


Objednávka doporučené rychle a vporadku.

Věra


Jana


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Troler de călătorie cu carcasă dură Magnum Eco M 82 l