Samsonite
Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l galbenă

Geantă impermeabilă de călătorie cu rotile, de mărime medie, din gama Ecodiver de la Samsonite, realizată din materiale reciclate, cu accent special pe confort și siguranță.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P64067
Volum 76 l
Material RPET
Dimensiuni info icon 43 x 67 x 28 cm
Greutate 2.8 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați, Femei
Mărime M
Numărul de roți 2 roți
Tip troler Din material textil

Descrierea produsului

Colecția Ecodiver impune un standard nou în cadrul gamelor informale ale brandului Samsonite. Geanta de călătorie din această colecție combină perfect caracterul practic și designul elegant. A fost proiectată cu un accent deosebit pe siguranță și confort. În plus, geanta este realizată din materiale reciclate. Suprafața impermeabilă recomandă această gamă ca fiind alegerea perfectă pentru toate aventurile dvs. în aer liber, precum și pentru hoinăreli prin oraș.

Geantă impermeabilă de călătorie cu rotile din gama Ecodiver de la Samsonite, realizată din materiale reciclate, cu accent special pe confort și siguranță.

Geanta de călătorie este realizată din Recyclex®, un material RPET reciclat conform standardelor companiei Samsonite. Fiecare model necesită 4-47 sticle PET cu volumul de 0,5 l. Printr-un proces special de laminare în vid, suprafața genții devine impermeabilă și mai rezistentă la abraziune.

Geanta este echipată cu 2 rotile pentru o deplasare ușoară. Mai dispune și de un mâner retractabil cu blocare și de agățători practice pe toate părțile pentru o manevrare confortabilă. Nu lipsește nici încuietoarea TSA integrată, pentru călătorii sigure în întreaga lume.

Dispune și de o etichetă integrată pentru nume.

Spațiul de depozitare principal se închide cu fermoar în ambele sensuri și dispune de curele de fixare și de un buzunar cu fermoar în capac.

Atât buzunarul cu fermoar din față, cât și compartimentele mai mici situate pe lateral pot fi folosite la depozitarea obiectelor mici.


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse


Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Bez problémů

Jan


Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l