Sněžka Náchod
Rucsac din piele pentru femei 5114 verde

Rucsac de damă din piele, cu design original și mărime compactă, de la brandul ceh Sněžka Náchod.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P63809
Material Piele
Dimensiuni info icon 26 x 30 x 9 cm
Greutate 0.4 kg
Garanție 24 luni
Sexul Femei
Mărime XS
Lungimea maximă a curelei 75 cm

Descrierea produsului

Veți adora designul original, manopera de calitate și execuția practică a acestui rucsac creat de producătorul ceh Sněžka Náchod. Rucsacul este realizat din piele de bovine. Bretelele de umăr sunt reglabile până la lungimea de 75 cm și pot fi unite printr-un fermoar.

Compartimentul principal al rucsacului se închide cu fermoar. În interior mai dispune de un buzunar mic, deschis. Rucsacul este echipat, în față, de un compartiment deschis, iar în spate de un buzunar cu fermoar. În rucsac încap fie o tabletă cu diagonala de 10'', fie documente în format A5.


Despre marcă Sněžka Náchod

„Producător tradițional și consacrat de articole de îmbrăcăminte din piele, Sněžka Náchod se poate mândri cu accesoriile cusute manual. Pentru realizarea produselor sunt folosite cele mai bune materiale.

Manopera de calitate este unul dintre principalele avantaje ale acestui brand de lux. Toate modelele tind după clasic, stilul și forma consacrată în timp . Produsele se adresează în special clienților rafinați care preferă raportul perfect între calitate, preț și design. Faceți-vă o bucurie cu o geantă de lux marca Sněžka Náchod.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Sněžka Náchod >>


Produse similare

Accesorii

Eșarfă de damă 625391
-40%

Eșarfă de damă 625391

Fraas
204,67 lei   122,80 lei
În stoc

Cum ne evaluați


Heuréka ověřeno 100%  

nás doporučuje na
Heureka.cz

Bez problémů

Jan


Odporúčam

Lucia


Bleskový obchod,domluva s obchodem skvělá. V prostě radost v tomto obchodě nakupovat...

Kateřina


Možnost nezávazně objednat a možnost před zakoupením osobně prohlédnout.

Jaroslav


Opětovně jsem velmi spokojen.

Miroslav


Je fajn, že se obchod vrátil do centra Prahy.

Jana


Următoarele evaluări

Afișați toate evaluările de pe Heureka

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Rucsac din piele pentru femei 5114