Parametrii
Număr produs P47233
Material Piele sintetică
Dimensiuni 19,5 x 11 x 2,5 cm
Greutate 0.18 kg
Garanție 24 luni
Sexul Femei
Mărime XL
Compartiment pentru carduri 15 x
Compartiment pentru bancnote 1 x
Compartiment pentru monede 1 x
Alt compartiment 2 x

Descrierea produsului

Dacă sunteți în căutarea unui portofel cu adevărat spațios, unde puteți plasa în mod convenabil toate cardurile de loialitate și credit, acesta este cel potrivit. Portofelul pentru femei din noua colecție Calvin Klein toamna/iarna 2019 are spațiu și un interior foarte bine amenajat.

Este confecționat din piele sintetică. Partea frontală este decorată cu logo-ul mărcii și detalii metalice. Portofelul este fermoar.

 

Interior:

Compartiment card 15x

1 buzunar cu monedă cu fermoar

1 compartiment pentru bancnote

2x compartiment suplimentar pentru documente


Despre marcă Calvin Klein

Calvin Klein este unul dintre cei mai importanți designeri americani de modă. În 1968, împreună cu Barry Schwartz, au fondat compania de modă Calvin Klein. Ei creează și vând colecții de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și sunt specializați și în alte produse, cum ar fi genți de mână pentru femei, genți pentru bărbați sau portofele. Marca de modă Calvin Klein este renumită și comercializată în întreaga lume. În magazinul nostru online puteți alege dintre gențile de mână și portofele din piele sintetică, precum și dintre genți de piele și portofele din piele. Domnii pot alege de asemenea dintre gențile pentru bărbați ale acestui brand renumit.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Calvin Klein >>


Produse similare

Portofel modern pentru damă din colecția Dietrun de la brandul german de calitate Maitre, realizat din piele selecționată. În interior are o mulțime de compartimente practice.
-30%

Portofel de piele pentru damă Dietrun 4060001384

Maître
348,62 lei   244,03 lei
În stoc

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Portofel mare pentru femei atașat K60K605678