Parametrii
Număr produs P33427
Material Piele
Dimensiuni info icon 10,5 x 12 x 3 cm
Greutate 0.12 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i L
Compartiment pentru carduri 14 x
Compartiment pentru bancnote 2 x
Compartiment pentru monede 1 x
Alt compartiment 6 x

Descrierea produsului

Dacă sunteți în căutarea unui portofel foarte spațios cu o manoperă de calitate superioară, atunci sunteți în locul potrivit. Acest portofel din piele de la brandul german Maitre satisface cerințele exigente pentru spațiu și calitate. Este confecționat din piele fină. În față este decorat foarte decent cu logo-ul mărcii.

În interior are în total 14 compartimente pentru carduri, un buzunar pentru monede, 6 compartimente pentru documente, dintre care 3 sunt din plasă semi-transparentă. Deasemenea are și două compartimente pentru bancnote.

 

- manoperă de foarte bună calitate

- stil elegant

- în total 20 de compartimente pentru documente și carduri


Despre marcă Maître

Marca Maître este sinonimul cu manopera de calitate a portofelelor și accesoriilor din piele. Această producție germană, care folosește cele mai fine piei, este recunoscută în întreaga lume. Produsele acestui brand au un design elegant care pune accentul pe protecția cardurilor. La gama de portofele, întâlnim un sistem popular de protecție RFID care împiedică scanarea ilegală a cardurilor. Nu trebuie să uităm nici de utilizarea sofisticată a interiorului, unde găsim o mulțime de buzunare pentru carduri, acte și chei. Alegeți din oferta noastră bogată.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Maître >>


Produse similare


VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

91%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Portofel de piele pentru bărbați Hugwald 4060001509