Parametrii
Număr produs 78964
Culoare neagră
Material Piele
Dimensiuni 10,5 x 8,5 x 2 cm
Greutate 0.06 kg
Garanție 24 luni
Compartiment pentru carduri 4 x
Compartiment pentru monede 1 x
Compartiment pentru bancnote 1 x
Alt compartiment 1 x
Mărime M
Sexul Bărbați

Descrierea produsului

Portofel de calitate, din piele, de dimensiuni mai mici, de la marca elvețiană Strellson. Este confecționat din piele cu finisaj neted. În față este decorat cu logo-ul brandului. Datorită dimensiunii sale, se potrivește în buzunar fără probleme.

La interior:

  • 1 buzunar pentru monede
  • 1 buzunar pentru bancnote
  • 1 buzunar pentru acte
  • 4 compartimente pentru carduri

 


Despre marcă Strellson

Brandul Strellson creează articole de modă pentru bărbații care merg pe propriul drum. Bărbații care trăiesc în prezent, dar privesc spre viitor, care percep lumea cosmopolită, dar nu uită de unde au venit și unde își au rădăcinile.

Brandul Strellson a fost înființat în 1984 de foștii proprietari ai mărcii Hugo Boss - Jochen și Uwe Holy. Crearea brandului Strellson a pus piatra de temelie a incredibilei povești de succes. Compania a evoluat de la un atelier de confecții paltoane Straehl din Kreuzlingen.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Strellson >>

 VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.

Portofel de piele pentru bărbați Carter 4010001190