Calvin Klein
Portofel de damă CK Lock Large K60K605099 neagră

Cu un accesoriu iconic, sub forma unui portofel Calvin Klein, conceput netradițional, toate documentele dvs. importante vor fi în cea mai bună siguranță posibilă.

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P42802
Material Piele sintetică
Dimensiuni 17,5 x 10 x 4 cm
Greutate 0.2 kg
Garanție 24 luni
Compartiment pentru carduri 14 x
Compartiment pentru monede 1 x
Compartiment pentru bancnote 1 x
Alt compartiment 1 x
Mărime i L

Descrierea produsului

Portofelul spațios Calvin Klein va devenii un hit printre accesorii de modă al sezonului de vară. Este fabricat din piele sintetică. Partea frontală este decorată cu detalii metalice cu logo-ul mărcii. Portofelul se închide cu o cataramă și magnet. Interiorul este proiectat netradițional.

 

În interior:

1x compartiment pentru monede

1x compartiment pentru bancnote, ce se închide cu o clapetă și capsă magnetică

1x compartiment pentru documente

14x compartimente pentru carduri

 


Despre marcă Calvin Klein

Calvin Klein este unul dintre cei mai importanți designeri americani de modă. În 1968, împreună cu Barry Schwartz, au fondat compania de modă Calvin Klein. Ei creează și vând colecții de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați și sunt specializați și în alte produse, cum ar fi genți de mână pentru femei, genți pentru bărbați sau portofele. Marca de modă Calvin Klein este renumită și comercializată în întreaga lume. În magazinul nostru online puteți alege dintre gențile de mână și portofele din piele sintetică, precum și dintre genți de piele și portofele din piele. Domnii pot alege de asemenea dintre gențile pentru bărbați ale acestui brand renumit.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Calvin Klein >>VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

99%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.

Portofel de damă CK Lock Large K60K605099