Parametrii
Număr produs P42216
Material Piele
Dimensiuni info icon 10,5 x 17,5 x 1,5 cm
Greutate 0.14 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați, Femei
Mărime i L
Compartiment pentru carduri 16 x
Compartiment pentru bancnote 1 x
Compartiment pentru monede 1 x
Alt compartiment 2 x

Descrierea produsului

Căutați un ajutor ideal pentru cardurile dvs.?

Atunci, acest portofel de lux din piele pentru carduri Braun Büffel este alegerea potrivită pentru dvs. De asemenea, puteți utiliza acest produs ca un portofel clasic datorită divizării sale interioare bogate.

Este confecționat din piele de calitate superioară. Datorită unor caracteristici de organizare excelente, puteți depozita tot ceea ce aveți nevoie în interior. Un element extraordinar al portofelului este bucla pentru stilou integrată.
În interior:

16 compartimente pentru carduri

1 buzunar cu fermoar pentru monede

1 compartiment pentru bancnote

1 buzunar deschis pentru acte

1 buclă pentru stilou


Despre marcă Braun Büffel

Istoria mărcii Braun Büffel datează din 1887. În perioada aceea, Johann Braun, la vârsta de 26 de ani, a început să producă genți din piele, portofele și ghiozdane într-un atelier mic din Germania. De mai bine de 100 de ani, acest brand produce articole de calitate din piele și astfel a obținut o reputație perfectă la nivel mondial. În prezent sortimentele sunt mai variate și, pe lângă genți de piele și portofele, produc, de asemenea, genți de mână din piele pentru femei, curele, serviete pentru bărbați sau brelocuri. Lunga tradiție a acestui brand și răspunsurile de calitate vă oferă o garanție a calității și fiabilității acestor produse.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Braun Büffel >>


Produse similare


VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

93%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Portofel bărbătesc de piele pentru carduri Golf 90469-051