Strellson
Geantă de umăr din piele, pentru bărbați Upminster 4010002588 coniac

Geantă elegantă de piele, pentru bărbați, care se poate purta în mână și pe umăr, de la marca elvețiană Strellson.

1 137,02 lei
800,50 lei Monitorizați schimbarea disponibilității

Produsul nu este disponibil.

 

Parametrii
Număr produs P42626
Material Piele
Dimensiuni 38,5 x 30 x 10 cm
Greutate 0.92 kg
Garanție 24 luni
Mărime i L
Lungime mâner 44 cm
Lungimea maximă a curelei 150 cm
Buzunar cu fermoar 4 x
Buzunar deschis 4 x
A4 Da

Descrierea produsului

Geantă de mână elegantă pentru bărbați de la brandul elvețian Strellson. Este fabricată din piele de vită de calitate. Poate fi purtată în mâna sau pe umăr. Are o curea reglabilă cu o lungime maximă de 150 cm.

Compartimentul principal se închide pentru siguranță cu fermoar. În interior are un compartiment căptușit pentru laptop cu o diagonală de maxim. 14"(dimensiune compartiment 38 x 22 cm), un buzunar cu fermoar, două compartimente deschise și două bucle pentru instrumente de scris. În geantă intră fără probleme documentele în format A4. Partea frontală este completată cu două compartimente practice cu fermoar și în spatele genții este un alt buzunar cu fermoar.

- manoperă de calitate

- curea ajustabilă

- multe compartimente pentru o bună organizare

- compartiment căptușit pentru laptop


Despre marcă Strellson

Brandul Strellson creează articole de modă pentru bărbații care merg pe propriul drum. Bărbații care trăiesc în prezent, dar privesc spre viitor, care percep lumea cosmopolită, dar nu uită de unde au venit și unde își au rădăcinile.

Brandul Strellson a fost înființat în 1984 de foștii proprietari ai mărcii Hugo Boss - Jochen și Uwe Holy. Crearea brandului Strellson a pus piatra de temelie a incredibilei povești de succes. Compania a evoluat de la un atelier de confecții paltoane Straehl din Kreuzlingen.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Strellson >>

 VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

99%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.

Geantă de umăr din piele, pentru bărbați Upminster 4010002588