Parametrii
Număr produs 83286
Culoare neagră
Material Piele
Dimensiuni 22 x 27 x 9 cm
Greutate 0.65 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i S
Lungimea maximă a curelei 155 cm
A4 Nu
Buzunar cu fermoar 2 x
Buzunar deschis 4 x

Descrierea produsului

Această geantă Strellson pentru bărbați este confecționată din piele de calitate superioară. Geanta are o curea lungă ajustabilă (până la 155 cm), datorita căreia o puteți purta peste umăr crossbody.

Pe partea frontală, are un buzunar practic cu închidere tip servietă. Partea din spate este completată cu un buzunar cu fermoar pentru diferite lucruri.

Geanta este împărțită în două compartimente principale cu fermoar. În primul compartiment este un buzunar cu fermoar, un buzunar deschis și două buzunare pentru instrumente de scris. Geanta este ideală pentru purtare uzuală în oraș

 

- buzunare suficiente pentru lucrurile dvs.

- curea ajustabilă

- design elegant

 

 

 


Despre marcă Strellson

Brandul Strellson creează articole de modă pentru bărbații care merg pe propriul drum. Bărbații care trăiesc în prezent, dar privesc spre viitor, care percep lumea cosmopolită, dar nu uită de unde au venit și unde își au rădăcinile.

Brandul Strellson a fost înființat în 1984 de foștii proprietari ai mărcii Hugo Boss - Jochen și Uwe Holy. Crearea brandului Strellson a pus piatra de temelie a incredibilei povești de succes. Compania a evoluat de la un atelier de confecții paltoane Straehl din Kreuzlingen.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii Strellson >>

 VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

99%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Geantă de umăr, din piele pentru bărbați Scott 4010002034