Parametrii
Număr produs 90862
Volum 51 l
Material Poliester
Dimensiuni info icon 55 x 25 x 40 cm
Greutate 2.75 kg
Garanție 24 luni
Sexul Bărbați
Mărime i S
Numărul de roți 2 roți
Cabină Da

Descrierea produsului

Geantă de călătorie extensibilă, cu roți, potrivită pentru călătorii de afaceri și concedii. Mărimea sa este potrivită ca bagaj de mână la majoritatea companiilor aeriene. Are spațiu generos pentru haine și documente. Permite o mare variabilitate în modul în care poate fi purtată, are roți, un mâner extensibil, un alt mâner lateral și în partea superioară a genții. În același timp, are bretele pentru a fi purtată pe spate.

  • bagaj de cabină
  • fermoare autoreglabile
  • mâner superior și lateral
  • mâner extensibil
  • roți de calitate cu protecție
  • 2 roți
  • bretele ergonomice pentru purtare pe spate
  • 2 buzunare laterale
  • spate ranforsat
  • etichetă de nume

Material: poliester
Dimensiuni: 55 x 25 x 40 cm
Volum: 51 l
Greutate: 2,75 kg

 

 

Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți. A apărut pe piață încă din 1910 și a devenit sinonim cu cea mai înaltă calitate datorită durabilității sale, designului modern și atemporal, rezistenței materialelor și a efortului depus pentru realizarea genților cu cea mai redusă greutate.

Samsonite nu produce numai trolere textile și rigide foarte rezistente, care pot supraviețui și celor mai rele manipulări din aeroporturi, dar și genți de mână, genți business, rucsacuri și serviete, poșete, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie..


Despre marcă Samsonite

„By Your Side.“

Samsonite este sinonim cu cea mai înaltă calitate. Gențile acestui brand sunt de calitate superioară, durabile și moderne. Samsonite este unul dintre cei mai mari producători de genți și trolere din lume. Este un pionier pe piața genților și trolerelor și ne face călătoriile mai plăcute din anul 1910. Toate gențile sunt caracterizate prin calitatea superioară, designul atemporal și sunt sinonime cu rezistența, durabilitatea și greutatea redusă.

Samsonite nu fabrică numai trolere din material textil sau cu carcasă rigidă care supraviețuiesc celor mai rele tratamente din aeroporturi, dar și genți de mână, genți de cabină, genți pentru cosmetice sau genți pentru copii. Gențile Samsonite vă vor însoți în fiecare călătorie.

Descoperiți întreaga ofertă a mărci Samsonite >>


Produse similare

Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 122 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 122 l
Sustainability

Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 122 l

Samsonite
1 404,75 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l
Sustainability

Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver 76 l

Samsonite
1 280,79 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver Doubleframe 40 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver Doubleframe 40 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver Doubleframe 40 l Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver Doubleframe 40 l
Sustainability

Geantă de călătorie cu rotile Ecodiver Doubleframe 40 l

Samsonite
1 136,16 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geanta de călătorie Ecodiver L 90 l Geanta de călătorie Ecodiver L 90 l Geanta de călătorie Ecodiver L 90 l Geanta de călătorie Ecodiver L 90 l
Sustainability

Geanta de călătorie Ecodiver L 90 l

Samsonite
764,26 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geantă de călătorie Plume Avenue 29 l Geantă de călătorie Plume Avenue 29 l

Geantă de călătorie Plume Avenue 29 l

Lipault
660,95 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geantă de călătorie City Plume 45 l Geantă de călătorie City Plume 45 l

Geantă de călătorie City Plume 45 l

Lipault
578,31 lei
Pentru a comanda 10-16 zile
Geantă cu roți Rewind Natural 45 l Geantă cu roți Rewind Natural 45 l

Geantă cu roți Rewind Natural 45 l

Samsonite
929,55 lei
Pentru a comanda 10-16 zile

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

Geantă de cabină cu roți PARADIVER 51 l