Poșete

Afișează mai mult
Filtrați după culoare sau material
Geantă elegantă de damă pentru laptop din colecția Zalia marca Samsonite. La interior are bucle pentru instrumente de scris, buzunar căptușit pentru laptop cu dimensiuni de până la 14.1" (34,3 x 24,1 x 3,3 cm/⌀ 35,8 cm) și buzunar pentru tabletă cu dimensiuni de până la 10.1" (27 x 19 x 1,7 cm/⌀ 25,7 cm).

Geantă de damă pentru laptop Zalia 85D-004 14.1"

Samsonite
1 035,68 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.

TRANSPORT GRATUIT

Transport gratuit la cumpărături peste 600 lei.