Genți pentru cosmetice

Afișează mai mult
Filtrați după culoare sau material
Geanta multifuncțională pentru cosmetice Samsonite va deveni companionul loial de drum. În interior geanta pentru cosmetice are 4 compartimente deschise potrivite pentru sticle și 2 buzunare cu fermoar pentru alte necesități. Geanta multifuncțională pentru cosmetice Samsonite va deveni companionul loial de drum. În interior geanta pentru cosmetice are 4 compartimente deschise potrivite pentru sticle și 2 buzunare cu fermoar pentru alte necesități.

Geantă cosmetice Paradiver Light 01N-014

Samsonite
275,29 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
Praktický kosmetický kufřík z řady Cosmolite od značky Samsonite Hlavní úložný prostor s multifunkčními kapsami a poutky Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, roșie Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, roșie Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, albastră Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, albastră Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, sidef Geantă cosmetice V22-301, Cosmolite, sidef

Troler pentru cosmetice Cosmolite V22 13 l

Samsonite
1 160,76 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
Geantă multifuncțională pentru cosmetice Uplite, marca Samsonite vă va încânta cu designul său simplu și delicat. Este fabricată din nylon, care garantează nu numai o greutate foarte redusă, ci și rezistență și durabilitate. Este ușor de întreținut. Geantă multifuncțională pentru cosmetice Uplite, marca Samsonite vă va încânta cu designul său simplu și delicat. Este fabricată din nylon, care garantează nu numai o greutate foarte redusă, ci și rezistență și durabilitate. Este ușor de întreținut.

Geantă cosmetice Uplite 99D-008

Samsonite
314,64 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
Geantă cosmetice Uplite 99D-009 Geantă cosmetice Uplite 99D-009 Geantă multifuncțională pentru cosmetice Uplite marca Samsonite. Buzunar frontal cu fermoar, buzunar interior cu fermoar

Geantă cosmetice Uplite 99D-009

Samsonite
472,06 lei
Pentru a comanda 7-14 zile
VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

99%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.