Zwei

Marca germană Zwei a fost înființată în 2008. La început însă nu s-a ocupat de producția de genți pentru doamne, ci de rucsacuri pentru bicicliști. Ea a devenit faimoasă în 2010, când a renunțat la producția de accesorii pentru ciclism și a început să se dedice producției de genți pentru femei. Cea mai faimoasă este colecția Mademoiselle care s-a vândut în decurs de o săptămână.

Produsele marca Zwei îmbină pasiunea pentru formă, culoare și design. Veți găsi piese practice, simple și elegante într-o gamă largă de culori, care nu vor ieși din modă.

Descoperiți oferta completă a mărcii Zwei >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.