VANS

Vans este o companie americană înființată în 1966, atunci când Paul Van Doren, împreună cu mai mulți prieteni, au început să toarne cauciucul într-un aparat de vafe, creând astfel talpa tipică din cauciuc de vafe, încă dominată la majoritatea modelelor Vans.

O gamă largă de rucsacuri, hanorace, căciuli și multe alte piese se mândresc cu acest brand. În prezent, Vans este unul dintre cele mai importante branduri action sport și de lifestyl care atrage nu numai prin caracterul unic și funcționalitate, ci și prin tradiția sa de peste 50 de ani.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii VANS >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.