Unidax

UNIDAX este un important producător ceh de genți de mână și accesorii de lux sub marca proprie FACEBAG. Firma UNIDAX este pe piață de mai mulți ani.

Facebag este o marcă de genți de mână și accesorii, produse în Cehia, care sunt proiectate de designeri de vârf, sunt elegante, la modă și atemporale și îndeplinesc cele mai exigente cerințe pentru aspect și calitate. Ele sunt confecționate în cea mai mare parte din piele.

Oferta este în continuare completată de importurile de produse italiene.

Descoperiți oferta completă a mărcii Unidax >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

94%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.