U.S. POLO ASSN.

“WE LOVE POLO.”

U.S. Polo Assn. este brandul oficial al Asociației americane de polo (The United States Polo Association®), care a fost înființată în 1980. Oferă accesorii de modă de calitate și îmbrăcăminte pentru bărbați, femei și copii. Produsele lor sunt caracterizate de materiale de înaltă calitate, care sunt exigente pentru sport la fel cum este și sportul polo. Această marcă este populară prin stilul său tipic casual și detaliile perfect elaborate. La început, U.S. Polo Assn. s-a concentrat doar pe vânzările pe piața internă, dar marca s-a extins în prezent în mai mult de 135 de țări.

Polo este un sport ecvestru colectiv în care două echipe călare pe patru cai concurează pe un teren în aer liber. Scopul este de a intoduce mingea în poarta adversarului cu ajutorul unor bastoane lungi. În Republica Cehă, acest sport nu este la fel de popular ca în Marea Britanie sau în Statele Unite, dar puteți găsi câteva cluburi sportive și în țara noastră. Cel mai vechi club Polo din Praga a fost înființat în 2008.

Descoperă întreaga ofertă a mărcii din U.S. Polo Assn >>

 

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.