Tru Virtu

„Noua eră aduce noi riscuri”.

Portofelele Hi-Tech și huse TRU VIRTU vă protejează cardurile de scanarea la distanță și demagnetizare. Datorită construcției din aluminiu, acesta vă protejează cardurile și actele împotriva vremii nefavorabile și a deteriorării mecanice.

Puteți alege din diferite dimensiuni și culori.

Card Case și Credit Card Case, Cash and Cards, Money and Cards, Papers and Cards .

Alegeți husa TRU VIRTU potrivită pentru dvs.

Descoperiți oferta întreagă a mărcii TRU VIRTU >>

Filtrați după culoare sau material

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.