Travelite

Marca germană Travelite este activă pe piața genților de călătorie din 1949 și în prezent face parte dintre specialiștii care produc genți ușoare, extrem de funcționale și foarte durabile, care nu vor dezamăgi nici pe cei mai exigenți clienți.

Produsele mărcii Travelite oferă utilizatorilor săi nu numai o calitate superioară, dar, de asemenea, o serie de elemente inovatoare, care includ atât dezvoltarea și utilizarea celor mai recente materiale și tehnologii în producție.

Compania are sediul în Hamburg și a câștigat reputația deoarece produsele sale sunt proiectate și dezvoltate chiar în Germania, unde specialiștii companiei au oportunitate unică de a monitoriza continuu calitatea materialelor și optimizarea proceselor de dezvoltare. O parte din strategia de dezvoltare a produsului este, de asemenea, efortul de a înțelege clienții și de a îndeplini nevoile lor, astfel încât călătoriile lor să fie cea mai plăcută experiență posibilă.

Travelite pune, de asemenea, un mare accent pe menținerea standardelor sociale și etice la locul de muncă, care unește echipa de angajați, care cu entuziasm și responsabilitate ajută la promovarea brandului, a tradiției și valorii construite de-a lungul anilor.

Travelite produce pe lângă trolere cu carcasă rigidă și din material textil, de diferite dimensiuni, din diferite materiale și combinații de culori și genți de voiaj versatile pe roți, genți de voiaj clasice cu o curea de umăr, bagaje de cabină, trolere și genți pentru cosmetice, rucsacuri si o serie de accesorii care ajuta la simplificarea călătoriei.

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.