THE NORTH FACE

Marca americană The North Face de peste 50 de ani realizează produse outdoor de calitate. Totul a început în San Francisco, California, cu o mică companie specializată, fondată de doi sportivi Douglas Tompkins și Kenneth "Hap" Klopp.

De la fondarea sa, The North Face s-a dovedit a fi un pionier în producția de îmbrăcăminte și accesorii outdoor. Brandul North Face folosesc cei mai buni sportivi și alpiniști din lume.

Calitate și funcționalitate - Acesta este North Face.

Descoperiți întreaga ofertă a mărcii THE NORD FACE >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

97%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.