Porsche Design

“DESIGN MUST BE HONEST.”

Ferdinand Alexander Porsche.

Porsche Design este un brand caracterizat printr-un stil atemporal, funcțional și inovator. A fost fondat în 1972 de către profesorul Ferdinand Alexander Porsche, designerul legendarul Porsche 911. Primul produs al acestui brand a fost un ceas negru, care la acel moment a fost un produs revoluționar, pentru că până atunci se realiza doar din aur și argint. În prezent, Porsche Design este una dintre cele mai renumite studiouri de design și a câștigat peste 170 de premii internaționale.

Precizia de prelucrare și accentul pus pe materiale de înaltă calitate - aceste calități care sunt esențiale în producția de autoturisme Porsche și la fel sunt proiectate în produsele marca Porsche Design, fie că este vorba genți, valize, îmbrăcăminte sau electronică. Pentru Porsche Design, este de asemenea tipic un stil purist - fără decor distinctiv și detalii uimitoare, eleganță pură și logo-ul mărcii.

Descoperiți oferta completă a mărcii Porsche Design >>

Filtrați după culoare sau material

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

98%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.