Gastrock

Din 1868,brandul german Gastrock produce bastoane de calitate din lemn. Acest brand a produs de la început bastoane pentru plimbare, bastoane pentru turism și bastoane speciale de vânătoare.

Astăzi este lider de piață în producția de bastoane de lux din lemn. Bastoanele Gastrock sunt cunoscute pentru calitatea superioară și design elaborat. Brandul oferă bastoane clasice, pentru colecționari, foarte luxoase și recent și bastoane pliante foarte moderne.

Descoperiți întreaga ofertă de produse Gastrock >>

GASTROCK, MANȘON DE CAUCIUC PENTRU BASTON - BASTOANE PENTRU PLIMBARE

Manșon de cauciuc pentru baston

Gastrock
8,29 lei
În stoc
VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.