Elega

ELEGA este o firmă cehă din Třebechovic pod Orebem cu o tradiție bogată, datând din a doua jumătate a secolului al XIX-lea.

Este specializată în articole de lux din piele, cum ar fi gențile pentru femei, serviete, portofele și alte articole din piele. Toate acestea sunt realizate din cele mai bune materiale din Italia și Cehia.

Începând cu anul 2014, brandul devine Elega by Dana M., care funcționează pe baza colaborării cu actrița Dana Morávkova. Nu numai că Dana Morávková a devenit imaginea acestei mărci, dar a creat și o nouă colecție.

Descoperiți oferta completă a mărcii Elega >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.