EASTPAK

Eastpak produce rucsacuri care sunt pe piață încă din 1952. Inițial, compania a devenit faimoasă pentru rucsacurile și gențile militare și mai târziu a început să producă rucsacuri și genți pentru purtare uzuală, la școală sau la muncă.

Din 2000, Eastpak face parte din VF portofoliul brandurilor internaționale. Marca și în prezent, în producția rucsacurilor elegante și funcționale, la fel se bazează pe materiale și manoperă de înaltă calitate, renumite la rucsacurile sale militare.

Descoperiți oferta completă a mărcii EASTPAK >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.