Collonil

Marca Collonil - este o garanție a calității și a utilității tuturor produselor. Liniile lor de produse asigură cea mai bună îngrijire pentru genți de mână, articole de galanterie din piele, mobilier din piele și încălțăminte. Marca Collonil produce, de asemenea, spume de curățare, pentru piele, piele sintetică și textile. Înainte de a începe să purtați orice produs din piele, vă sfătuim să-l impregnați cu atenție. Soluții de calitate pentru impregnare protejează pielea împotriva umezelii și împiedică pătrunderea murdăriei în structura pielii - îmbrăcămintea este mai ușoară și mai curată. În oferta noastră veți găsi o soluție de impregnare universală, detergent cu spumă și spumă de curățat pentru textile.

Verificați întreaga ofertă de produse de curățat Collonil >>

COLLONIL, SOLUȚIE DE IMPREGNAT UNIVERSALĂ 200 ML - SOLUȚII DE IMPREGNARE ȘI CURĂȚARE

Soluție de impregnat universală 200 ml

Collonil
40,10 lei
În stoc
VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.