CabinZero

Cabin Sized = Zero Hassle

O marcă neobișnuită cu o poveste neobișnuită - astfel am putea descrie pe scurt CabinZero. Întreaga poveste a început în 1993, atunci când fondatorul Neil Varden a plecat într-o călătorie prin India după terminarea studiilor efectuate în Regatul Unit. Călătoria a fost incomodată de valizele inconfortabile și de calitate redusă. În plus, companiile aeriene au început să înăsprească condițiile pentru bagaje de mână și să perceapă taxe pentru bagajele de cală. Astfel Neil a decis să-și construiască un rucsac de vis care să îndeplinească toate cerințele exigente, să îl poată păstra aproape în toate mijloacele de transport, iar în 2014 a apărut brandul nou CabinZero.

Descoperiți întreaga gamă a mărcii CabinZero >>

Din păcate în acestă categorie încă nu avem produse

VĂ AJUTĂM SĂ ALEGEȚI

Uneori poate fi dificil să alegeți un troler pentru călătorie sau o geantă ca și cadou. Veniți la magazinul nostru sau sunați la departamentul nostru de relații pentru clienți. Vom fi bucuroși să vă oferim un sfat.

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ DIN ANUL 1991

Alegem cele mai bune produse de la brandurile The Bridge, Calvin Klein și de la producătorii din Cehia. Suntem distribuitor exclusiv al brandurilor The Bridge, Tony Perotti și Braun Büffel.

100%
Heuréka ověřeno
MAGAZIN CERTIFICAT DE CLIENȚI

Datorită satisfacției clienților DELMAS, am obținut certificatul de prestigiu de la Heureka „Magazin Certificat de Clienți”. Nu ne culcăm pe lauri, continuăm să ne îmbunătățim serviciile și căutăm noi produse de calitate superioară.

REDUCERE CU CARDUL VIP DELMAS

Cumpărați mai mult, veți obține mai mult. Înscrieți-vă în programul nostru de loialitate și beneficiați de avantaje și reduceri exclusive pentru cumpărăturile dvs.