PROGRAM AFFILIATE

PROGRAM AFFILIATE

Cum să deveniți partenerul nostru? Totul este foarte simplu și complet gratuit.


Promovați produsele noastre pe site-ul dvs., pe blog sau în rețeaua socială și vă oferim un comision de 8% la fiecare comandă pe care o aduceți.

DELMAS este pe piața cehă din 1992 atunci când au deschis primul magazin. Acum aveți ocazia să alegeți dintre gențile de umăr practice pentru bărbați, genți de mână din piele pentru femei și trolere de voiaj nu numai aici în magazinul nostru online, dar și în magazinele noastre din Praga.

Deveniți partenerul Delmas.cz și începeți să câștigații bani cu noi. Avem un program de afiliere pregătit pentru dvs., datorită căruia puteți obține un comision interesant din achizițiile tuturor clienților care vin de pe site-ul nostru., prin intermediul bannerelor noastre plasate pe site-ul dvs., pe blog sau în rețeaua socială. 

 

Totul este foarte simplu și complet gratuit. Doar plasați bannerul nostru pe site-ul dvs. și noi vom plăti pentru fiecare client care vine de pe site-ul dvs. și plasează o comandă la noi. Astfel dvs. obțineți un comision de 8% la fiecare comandă. 

Cum să deveniți partenerul nostru?

  1. Înscrieți-vă în programul de Affiliate în rețeaua CJ.
  2. Publicați bannerul nostru pe site-ul dvs.
  3. Și acum așteptați recompensele.

Cookie-urile sunt valabile timp de 30 de zile.

Pentru mai multe informații despre Programul de Affiliate, vizitați www.dognet.ro.

 Înapoi la subiect Informații