1 arbore plantat pentru fiecare valiză Magnum Eco vândută

1 arbore plantat pentru fiecare valiză Magnum Eco vândută

Călătoriți prin lume cu o valiză din colecția sustenabilă Magnum Eco de la Samsonite și susțineți astfel regenerarea pădurilor din întreaga Europă. Samsonite Europe cooperează acum cu organizația non-profit pentru reîmpădurire One Tree Planted.


One Tree Planted este o organizație non-profit dedicată reîmpăduririi globale. Plantează arbori pentru a restabili natura și biodiversitatea. De asemenea, promovează conștientizarea importanței arborilor și oferă companiilor precum Samsonite soluții simple pentru sustenabilitate. Suntem onorați că One Tree Planted va planta un arbore pentru fiecare valiză Magnum Eco vândută în decursul acestei veri! Această promisiune este valabilă pentru noutățile acestui sezon, 4 culori strălucitoare selectate de Magnum Eco. 

Magnum ECO Samsonite

 

De ce reîmpădurim?

Sustenabilitatea este deja o componentă majoră a strategiei Samsonite „Drumul nostru responsabil”, iar Magnum Eco este prima valiză Samsonite realizată din plastic reciclat. De exemplu, valiza mare folosește deșeuri de plastic reciclate echivalente cu 483 de pahare de iaurt și 14 sticle de plastic. Dar Samsonite nu a dorit să se oprească aici, de aceea suntem foarte bucuroși să contribuim la eforturile de a reface natura și de a ajuta mediul înconjurător. Plantarea copacilor în zone degradate sau defrișate ajută la accelerarea refacerii unor structuri forestiere sănătoase și la păstrarea biodiversității în ecosistem. Arborii ajută la curățarea aerului pe care îl respirăm, filtrează apa pe care o bem, absorb carbonul dăunător din atmosferă, oferă adăpost animalelor sălbatice și creează locuri de muncă cu impact social.

One tree planted

Prin acest parteneriat, Samsonite Europe a decis să contribuie la proiecte de reîmpădurire din toată Europa. Pentru anul 2022, obiectivul lor este să planteze cel puțin 30 000 de arbori în Danemarca, Islanda, Portugalia, Spania, România și în Regatul Unit al Marii Britanii.

O schimbare durabilă necesită timp. Este o călătorie, nu o cursă. Împreună cu dumneavoastră – clienții noștri – și cu organizația One Tree Planted, putem realiza schimbări pozitive, care să creeze o planetă mai curată și mai sănătoasă pentru generațiile viitoare.

Magnum Eco

În calitate de brand pentru bagaje de călătorie cu o bună reputație, lider de piață, acesta reprezintă încă un pas înainte în angajamentul nostru de a deveni cea mai sustenabilă companie specializată în bagaje de călătorie din lume.Înapoi la subiect Informații